KLAUZULA INFORMACYJNA DLA CZŁONKÓW I KONTRAHENTÓW

KLAUZULA INFORMACYJNA DLA CZŁONKÓW, EMERYTÓW I KONTRAHENTÓW GMINNEJ SPÓŁDZIELNI „SAMOPOMOC CHŁOPSKA” W SIERAKOWICACH

Wykonując obowiązek informacyjny, o którym mowa w art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), Dz. Urz. UE L 119/1 z 04.05.2016 roku, informujemy, że:
1.     Administratorem Państwa danych osobowych jest: Gminna Spółdzielnia „Samopomoc Chłopska”, z siedzibą w: Sierakowicach (83-340), ul. Kartuska 4, numer telefonu: 58 681 65 69, adres e-mail: sekretariat@schsierakowice.pl,
2.     Państwa dane osobowe przetwarzane są w zakresie: imię, nazwisko, adres zamieszkania, numer PESEL, numer NIP, numer telefon.,
3.     Celem przetwarzania Państwa danych osobowych są cele statutowe Spółdzielni,
4.     Państwa dane osobowe nie będą przekazywane do krajów poza Unią Europejską, a także do innych odbiorców danych osobowych,
5.     Podane przez Państwa dane osobowe będą przechowywane w okresie wykonywania celów statutowych, do czasu ich zakończenia,
6.     W każdym czasie uprawnieni są Państwo do dostępu do danych osobowych dotyczących osoby, której dane dotyczą, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub o prawie do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także o prawie do przenoszenia danych. Uprawnienia te mogą Państwo realizować w siedzibie Administratora danych, korespondencyjnie, za pomocą środków komunikacji elektronicznej lub telefonicznie,
7.     W dowolnym momencie mogą Państwo odwołać udzieloną zgodę, pisemnie na adres Administratora danych lub mailowo, a wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem,
8.     Jeżeli uważają Państwo, że przetwarzanie Państwa danych osobowych przez Administratora danych narusza przepisy prawa, uprawnieni są Państwo do wniesienia skargi do Urzędu Ochrony Danych Osobowych (adres: Biuro Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa). Skarga wolna jest od opłat,
9.     Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne. Jednakże, bez ich podania nie będzie możliwe wykonanie na Państwa rzecz celów statutowych,
10.Państwa dane osobowe nie są przetwarzane w sposób zautomatyzowany oraz nie podlegają profilowaniu.

Witamy!

Co powiesz na to, żebyśmy wysyłali do Ciebie najnowsze promocje?
Tak nie za często - raz w miesiącu.

Super! Teraz będziemy Ci wysłać najnowsze promocje!

Coś poszło nie tak. Spróbuj raz jeszcze.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w celu przesyłania informacji handlowej drogą elektroniczną zgodnie z ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną na podany w tym celu adres email. Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Zostałem/am poinformowany/a, że przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych, możliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania. Administratorem danych osobowych jest Gminna Spółdzielnia „Samopomoc Chłopska” z siedzibą w Sierakowicach (83-340), ul. Kartuska 4, tel. 58 681-65-69.